Близько 500 школярів взяли участь у спортивному фестивалі «ВідкрийТЕ спорт. BaskET» у Тернополі

Фото ілюстративне// Джерело: ТМР

У Тернополі відбувся спортивний фестиваль «ВідкрийТЕ спорт. BaskET». Участь у цій події взяли близько 500 учнів 4-6 класів загальноосвітніх закладів Тернополя. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Захів відбувся в оновленому спортивному комплексі «Текстильник» та фізкультурно-оздоровчому комплексі «КДЮСШ з ігрових видів спорту» . Його проводили в рамках відзначення Європейського тижня шкільного спорту.

Досвідчені тренери працювали на баскетбольних локаціях, тож усі охочі могли повправлятися у цьому виді спорту. Серед учнів та вчителів розіграли ексклюзивні подарунки від Національного олімпійського комітету України та дитячої баскетбольної академії ім. Дмитра Забірченка.

Наостанок дружній баскетбольний поєдинок відбувся між вчителями фізкультури тернопільських шкіл та тренерами КДЮСШ з ігрових видів спорту баскетбольного клубу «Тернопіль».

Організатори: управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради, Баскетбольна академія ім. Дмитра Забірченка, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, БК «Тернопіль», «КДЮСШ з ігрових видів спорту».

Більше фото із заходу можна переглянути на сторінці баскетбольного клубу «Тернопіль».

Читайте також: Сергій Надал: Міська рада передала зимову форму для тернополян, які воюють на фронті

Exit mobile version