Пішов стопами брата: на війні загинув Сергій Жолондек з Чорткова

Уся Чортківська громада на Тернопільщині знову у скорботі. Від рук окупантів загинув Сергій Жолондек. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Чортківську міську раду.

Ріс Сергій у багатодітній сім’ї – усього їх було 6. Його старший брат пішов захищати Україну від російських загарбників ще на початку війни 8 років тому. Під час бойових дій отримав контузію, через яку згодом загинув. Тож чоловік пішов стопами брата боронити Україну вже з початком повномасштабного вторгнення…

Бійця призвали на військову службу під час мобілізації 18 липня цього року. Служив стрільцем 9 парашутно-десантної роти 3 парашутно-десантного батальйону. 7 травня йому виповнилося 42 роки.

Загинув Герой 2 жовтня від тяжких поранень під час виконання бойового завдання поблизу Ямполівки Краматорського району Донецької області. У воїна залишились батьки, дружина, син, брати та сестри…

Про дату зустрічі воїна у Чорткові, а також чину похорону Чортківська міська рада повідомить згодом.

Вічна пам’ять Герою!

Нагадаємо, на Південному напрямку загинув чортків’янин Олександр Петришин. Він отримав несумісні із життям травми у свій день народження – 1 жовтня.

Більше: У день народження загинув військовий Олександр Петришин з Чорткова

Сергій Жолондек
Фото надала Чортківська міська рада
Exit mobile version