Новий мікрорайон збудують у Тернополі

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

У Тернополі з’явиться новий мікрорайон “Південний”. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні сесії Тернопільської міської ради. Про це пише “Файне місто” з посиланням на пресслужбу ТМР.

Зокрема, депутати внесли зміни до детального плану території житлового району та розроблення нового мікрорайону «Південний-1». Також скоригували здійснення там багатоквартирної житлової та громадської забудови.

Нагадаємо, ця територія – земельні ділянки, які з 2014 року виділили учасникам АТО/ООС та пільговим категоріям громадян під індивідуальну житлову забудову.

Свого часу було виділено близько 900 земельних ділянок учасникам АТО/ООС на вулиці Микулинецькій. Вони об’єднались у єдиний кооператив та прийняли рішення будувати не індивідуальне житло, а повноцінний житловий район з багатоповерховими забудовами з метою отримання житла для себе коштом інвесторів, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Раніше міська рада виділила кошти для проєктування детального плану цієї території, а сьогодні затверджуємо цю проєктну документацію.

Читайте також: У Тернополі радянська вивіска із «Залізничника» пішла за кораблем (Фото/Відео)

Exit mobile version