Протаранив припарковані авто і “від щастя” випив: у Тернополі зловили хулігана (Фото)

У Тернополі чоловік на авто трощив припарковані автівки. Після цього він різко зупинився і хильнув алкоголю. Його затримали правоохоронці. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Подія сталася учора, 4 жовтня, близько 23-ї години. Очевидень повідомив поліції, що на вулиці Миру водій автомобіля Renault Trafic порушуив ПДР та пошкодив декілька припаркованих на узбіччі автомобілів. Після цього він проїхав далі вулицею, де зупинив автівку та почав пити алкоголь.

Розбиратися з порушником виїжджали інспектори. Автомобіль чоловіка мав характерні пошкодження, а водій — явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік підтвердив, що він пошкодив декілька автомобілів, після чого почав вживати алкоголь. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння водій категорично відмовився.

На чоловіка патрульні склали два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), два протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та протокол за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкоголю, після вчинення ДТП) КУпАП.

Читайте також: Без дров і грошей залишилися троє жителів Тернопільщини

Exit mobile version