Віддав життя за Україну Володимир Гарник із Тернопільщини

Фото: Теребовлянська міська рада

Тернопільщину вкотре сколихнула сумна звістка: на Донеччині загинув мешканець Теребовлі Володимир Гарник. Про це пише “Файне місто” із посиланням на “Теребовлянську міську раду“.

Йому було всього 46, він був стрільцем 81-ої окремої аеромобільної бригади, відстоював право України бути вільною та єдиною, давав відсіч збройній агресії росіян проти України. Його життя обірвалось 24 вересня під час виконання бойового завдання.

В районі бойових дій біля населеного пункту Новоселівка Краматорського району Донецької області загинув мешканець м.Теребовля, солдат, стрілець 81-ої окремої аеромобільної бригади Володимир Гарник, 1976 р.н.Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють щирі співчуття родині полеглого Героя, його бойовим побратимам, усім рідним і близьким загиблого, який не залишився осторонь подій, що розгорнулись на сході нашої країни, – йдеться у повідомленні.

Інформацію про дату, час, місце зустрічі домовини з тілом захисника та церемонію прощання буде повідомлено згодом. Вічна пам’ять Герою України!

Читайте також: Війна забрала життя 29-річного Івана Плішка з Тернопільщини

Exit mobile version