Пом’яло 5 авто: два п’яні водії скоїли ДТП у Тернополі (Фото)

У Тернополі два п’яні водії скоїли ДТП. Тепер вони матимуть проблеми із законом. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Так, 29 вересня близько 20-ї години на вулиці 15-го Квітня сталася ДТП з потерпілими. За попередньою інформацією, водій автомобіля Skoda порушив ПДР та зіткнувся з водієм Audi. В результаті останнього швидка забрала до лікарні.

Спілкуючись з винуватцем ДТП, інспектори виявили в чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловікові пройшов огляд за допомогою алкотесту Драгер. Результат виявився позитивним, прилад зафіксував 3.05 проміле алкоголю в крові водія.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну гру для подальшого з’ясування всіх обставин ДТП та склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Інша автопригода за участю п’яного водія також сталася учора, 29 вересня. О 20-й годині на вулиці Володимира Великого зіткнулися Audi, Volkswagen та BMW. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Охоронці порядку з’ясували, що водій автомобіля BMW порушив ПДР та пошкодив дві інші автівки. Окрім того, він виявився п’яним. Це підтвердив результат медичного висновку.

Поліцейські склали на водія відповідні адміністративні матеріали. В обох випадках долю нетверезих чоловіків, які спричинили ДТП вирішуватиме суд.

Читайте також: Потрійна ДТП у центрі Тернополя: є затор (Відео/Фото) 

Exit mobile version