Заборонені рослини вирощував чоловік на Тернопільщині (Фото)

Фото: Нацполіція

На Тернопільщині чоловік вирощував коноплю поблизу лісу. Його “бізнес” викрили правоохоронці. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію.

53-річний житель Чернівців вирощував заборонені рослини у Мельнице-Подільській громаді. У прибережній зоні річки Дністер він насіяв коноплю. Дана територія, кажуть слідчі, належить Чортківському лісовому господарству.

Фото: Нацполіція

Документуванням злочину займалися оперативники. У ході слідства стало відомо, що “фермер” ще навесні поселився в наметі неподалік “господарки”, за селом Дністрове. Він доглядав своє городництво, а коли воно поспіло, реалізовував місцевим мешканцям, – вияснили правоохоронці.

Чоловіка піймали під час продажу товару. Він зізнався, що висіяв коноплю для себе, але інколи й продавав. Дев’ять грамів в нього коштували 500 гривень.

Фото: Нацполіція

Під час огляду слідчі виявили та вилучили 60 зелених рослин. Чернівчанин у скоєному зізнався. Йому оголосили підозру згідно з ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та оголошення підозри ще й відповідно до ч.2 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Триває слідство.

Читайте також: У Тернополі впіймали чоловіка з наркотиками

Фото: Нацполіція
Exit mobile version