Навічно ангелами додому повернулися Ігор Росчіс та Назар Махневич з Тернопільщини (Фото)

Сьогодні, 28 вересня, у Чорткові на Тернопільщині зустрічали загиблих військових Ігоря Росчіса та Назара Махневича. Люди зі сльозами на очах навколішки зустрічали Героїв. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Чортківську міську раду.

У Ігоря залишилися матір, дружина, донька, зять та внук

Ігоря призвали на службу під час мобілізації ще 8 квітня цього року. Він служив навідником десантно-штурмової роти військової частини А1910. Побратими згадують, що Ігор завжди у ході виконання бойових завдань був вірний військові присязі, а у боях за нашу Батьківщину виявляв стійкість та мужність.

Загинув Герой 20 вересня під час артилерійського обстрілу поблизу села Яцьківка Краматорського району Донецької області. Він отримав поранення, несумісні з життям… У воїна залишилась матір, дружина, донька, зять та внук.

Ігор Росчіс
Фото надала Чортківська міська рада

Назара близько 4-ох місяців не визнавали загиблим

29-річний Назар загинув ще 5 травня у селі Цупівка Дергачівського району Харківської області. Досі хлопець вважався зниклим безвісти, втім мама Героя зверталась до суду, щоб сина офіційно визнали загиблим, оскільки були свідчення його побратимів про загибель та місце поховання.

Як розповідає мама Світлана, Назар був надзвичайно патріотичним хлопцем. Дуже хотів служити у війську, втім мав зайву вагу та з першої спроби до армії його не взяли. Хлопець поставив собі ціль схуд з 94 до 72 кг. Друга спроба виявилась вдалою. З 2017 року — декілька ротацій в АТО. А 13 лютого цього року подзвонив матері та сказав, що їде знову у свою військову частину, бо скоро буде війна… Матір не вірила до останнього…, – розповідають у чортківській мерії.
Назар Махневич
Фото надала Чортківська міська рада

Віддали шану бійцям десятки людей

Сьогодні, 28 вересня, у Чорткові зустрічали загиблих бійців. Люди, стоячи на колінах, плакали гіркими сльозами.

Парастас за загиблим Назаром відбудеться 28 вересня о 19 год. у рідному домі Героя за адресою: вул. Кн. В.Великого, буд. 14, кв. 47. Бійця поховають 29 вересня, об 11 год. в рідному домі Героя, а о 12 год. – у церкві Святої Покрови.

Парастас за загиблим Ігорем відбудеться 28 вересня о 19 год. у рідному домі Героя за адресою: вул. Хичія, буд. 11, кв. 3. Чин похорону відбудеться 29 вересня, о 14 год. в рідному домі Героя, а о 14:30 – в Соборі верховних апостолів Петра і Павла.

Вічна слава і пам’ять Героям! Щирі співчуття рідним!

Читайте також: Морпіх з Тернопільщини Михайло Діанов просить допомогти визволити побратима

Exit mobile version