Вдарив сокирою чоловіка в голову: п’яний переселенець погрожував порубати “бaндepoвцєв” на Тернопільщині

Фото: мережа Інтернет

У селі на Тернопільщині п’яний переселенець з Миколаївщини ганявся з сокирою за людьми. Одного з жителів він серйозно поранив. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію.

Подія сталася 26 вересня близько 16:00 години в одному з сіл Чортківського району. Люди розповіли працівникам поліції, що п’яний 46-річний уродженець Миколаївської області ходив по людях та звинувачував у війні, як він казав “усіх бaндеpiвцiв із заходу України”. Його намагалися вгамувати місцеві, однак коли не змогли дати ради – викликали правоохоронців.

Група реагування патрульної поліції забрала порушника до відділення поліції. Проте, згодом стало відомо, що окрім конфлікту з місцевими мешканцями, він ще травмував брата своєї співмешканки. Потерпілого родичі завезли до лікарні. За попередньою інформацією, під час сварки порушник декілька разів вдарив жителя Чортківського району, 1963 року народження, сокирою по голові. Про травмованого поліцію повідомили медики Борщівської лікарні, – зазначили у поліції

Потерпілого прооперували, а дебошира затримали. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри відповідно до ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: У Тернополі обікрали жінку, яка збирала кошти на термінову допомогу ЗСУ

Exit mobile version