Мер Івано-Франківська пропонує дарувати пенсіонерам від 500 до 5000 гривень раз в рік

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

В Івано-Франківську вирішили активно допомагати пенсіонерам. Тамтешній мер пропонує стареньким людям, які після 24 лютого святкували своє день народження, виплачувати від 500 до 5000 гривень. Сума залежить від віку. Про це пише “Файне місто” з посиланням на GSMinfo.

Наразі відомо, що гроші виплачуватимуть пенсіонерам, які святкували своє день народження після 24 лютого. На одноразову виплату претендують всі. При цьому статус пенсіонера та його рівень доходу значення не мають. Ось, які подарунки передбачено:

Для того щоб отримати гроші потрібно звернутися у Центр надання адміністративних послуг. З собою потрібно мати документи, які підтверджують вік та те, що у вас було день народження. Поки що таке рішення прийняли лише в цій області. Хтозна, можливо незабаром приєднаються і інші регіони.

Цікава ініціатива прозвучала й у Києві

А от у столиці планують мотивувати учнів 8-11 класів. Їм хочуть виплачувати стипендію за гарне навчання. Все через те, що через кілька років дистанційного навчання у багатьох школярів зник стимул навчатися і мотивація. Щоб це виправити за гарні оцінки платитимуть гроші.

Читайте також: Понад 300 000 гривень передасть ЗСУ: рекорд України встановив піцайоло з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version