У Тернополі знайшли жінку з сусідньої області, яку давно шукали рідні

У Тернополі загубилася старенька жінка. Бідолашна просила незнайомих людей переночувати у лікарні, адже не пам’ятала, де її оселя. Допомогти бабусі виїжджали патрульні, пише “Файне місто”.

Подія сталася учора, 18 вересня, близько 23-ї години. Працівники медичного закладу, що на вулиці Клінічній, повідомили правоохоронцям, що до них проситься переночувати 57-річна бабуся. Жінка не пам’ятає де її домівка. Виявилося, що жінка з сусідньої з Тернопільщиною області і її давно шукають рідні.

Інспектори оперативно прибули на місце події, де на них очікувала бабуся. Жінка змерзла, перехвилювалася та не могла згадати як її звати та де її дім. Патрульні заспокоїли громадянку та пообіцяли допомогти. Вже за деякий час бабуся згадала, як її звати. Охоронці порядку перевірили інформацію про жінку згідно з базами даних та встановили, що її вже давно розшукують рідні. Громадянка рахується зниклою в Івано-Франківській області.
Поліцейські зв’язалися із колегами в сусідній області та передали їм інформацію про знайдену бабусю. Інспектори також повідомили рідних громадянки, що жінка знайшлася, – йдеться у повідомленні патрульної поліції Тернопільщини.

Охоронці порядку допомогли жінці знайти, де переночувати. Зранку за нею мали приїхати рідні.

Читайте також: Смертельна ДТП на Тернопільщині: рятувальники діставали людей з понівечених авто (Фото)

Загублена бабуся
Фото: патрульна поліція Тернопільщини
Exit mobile version