Без батька залишилось двоє дітей: на війні загинув Роман Холодюк із Тернопільщини

Роман Холодюк// Фото: Чортківська міська рада

Щодня Україна виборює своє право на волю і незалежність. Щодня українці оплакують загиблих воїнів, які щитом стояли на захисті нашої держави. Нещодавно страшна звістка сколихнула і Тернопільщину: на Донеччині обірвалось життя 34-річного Романа Холодюка із Чорткова, пише “Файне місто” із посиланням на Чортківську міську раду.

Роман пішов захищати рідну країну добровільно. З перших днів повномасштабного вторгнення росіян він служив у рідному місті – Чорткові. Потім вирішив допомогти побратимам на Сході та поїхав на передову.

Водій аеромобільного батальйону військової частини А2120 солдат Холодюк Роман Дмитрович (дата народження – 28.02.1988) 14 вересня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Соснове Краматорського району Донецької області отримав вогнепальне осколкове поранення, несумісне з життям, – йдеться у повідомленні Чортківської міської ради.

Він був нашим захисником, люблячим батьком, сином, чоловіком та братом. Вдома на нього чекали мама, дружина, сестра та двоє діток. Батько військового – Дмитро – також воює за Україну на Сході. На жаль, усім їм не довелось знову обійняти Романа. Він назавжди залишиться Героєм.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним Героя. Його обличчя запам’ятають тисячі людей. Його подвиг – мільйони українців, яких він захищав від ворожих куль. Вічна і світла пам’ять Герою!

Читайте також: Тернопіль попрощався з Героєм Володимиром Савчуком (Фото/Відео)

Exit mobile version