Радіо “Файне місто” – на хвилі вашого настрою: встановлюйте додаток і будьте у ритмі життя

“Файне місто” набирає обертів – ми на радіо! Відтепер ви можете не лише слідкувати за ефірами та новинами на нашому сайті і сторінці у Фейсбук, а й насолоджуватися музикою. На вас чекають сучасні українські та англомовні хіти і, звичайно, найсвіжіші новини щогодини.

“Вмикай нову цілодобову Тернопільську радіостанцію «Файне місто» 106,8 FM, гарний настрій гарантований. Уже стартувало Лесик-шоу, яке заряджає позитивом і гарним настроєм усіх на весь день. І, звичайно, новини – куди ж без них. Оперативні дані звучатимуть в ефірі щогодини”, – каже арт-директор радіо «Файне місто» Олесь Зіньків.

Встановивши додаток радіо “Файне місто”, ви отримаєте музику та новини водночасі. Аби встановити додаток, перейдіть за посиланням Тут. А ще, заходьте на сторінку «Файне місто» у Фейсбук – для вас найрезонансніші відео, прямі включення з подій та цікаві інтерв’ю. Унікальні історії і новини у будь-який час до вашої уваги на нашому сайті «Файне місто».

Здивують кожного й креативне бачення та нестандартні рішення Рroduction “Файне місто”. Оригінальні та цікаві ідеї творчого колективу втілюються у рекламних роликах, короткометражних фільмах, соціальних проектах та реаліті.

Потрібна реклама – також звертайтеся. Ми маємо можливість розміщувати інформацію та матеріали у громадському транспорті, зупинках та LED-екранах.

«Ми маємо досвід зйомок масштабних реаліті, тому в нас є чимало ідей, планів та креативу. Ми самі придумуємо ідею і втілюємо її в життя», – каже керівник Рroduction «Файне місто» Богдан Ризванюк.

«Наші журналісти – завжди в епіцентрі подій, аби оперативно, в режимі реального часу розповідати важливу та корисну інформацію», – каже Леся Маньковська шеф-редактор студії «Файне місто».

Для обговорення найактуальніших і найважливіших новини та подій краю ми завжди раді вітати гостей й у нашій студії. “Файне місто” має можливість транслювати ефіри на місцеві телеканали.


«Прямі ефіри зі студії «Файного міста» ми одночасно транслюємо на радіо, в мережі фейсбук, а також на місцеві телеканали, це унікальна можливість, яка дозволяє почути та побачити найсвіжішу інформацію та цікаві інтерв’ю якомога більшій кількості людей», – каже заступник директора студії «Файне місто» Марія Пачковська.

Слідкуйте за нами у соцмережах. І не лише слухайте, але і дивіться ефіри онлайн та читайте новини на сайті. “Файне місто” – у ритмі файного життя. Дякуємо, що ви з нами!

Exit mobile version