У Тернополі водій вантажівки скоїв ДТП і втік (Фото)

У Тернополі водій вантажівки скоїв ДТП і втік. Правопорушника зловили поліцейські. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Подія сталася сьогодні, 13 вересня, близько 10-ї години на Збаразькому кільці. За словами потерпілого, водій вантажівки пошкодив його автомобіль Opel та втік у напрямку автодороги М-30 Стрий — Ізварине. Поліцейські почали шукати порушника.

За кілька хвилин транспортний засіб, який описав заявник, зупинили у селі Смиківці. На винуватця ДТП патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП, за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення водія. Надалі, рішення по цій справі прийматиме суд.

У поліції нагадують водіям, якщо ви стали учасником ДТП, не тікайте – це матиме негативні наслідки. За залишення місця скоєння автопригоди передбачена відповідальність за ст. 122-4 КУпАП, яка передбачає штраф у розмірі 3400 гривень, також суд може позбавити водія права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або присудити таким водіям адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Читайте також: На Тернопільщині пропала дитина: розшук (Фото)

Exit mobile version