Правоохоронці посилено перевірятимуть документи у жителів деяких громад Тернопільщини

Фото ілюстративне // Джерело: Нацполіція Тернопільщини

У жителів окремих громад Тернопільщини перевірятимуть документи і їхню діяльність. Таке рішення прийняли на засіданні Ради оборони області 8 вересня. Про це пише “Файне місто” з посиланням на начальника Нацполіції Тернопільської області Олександра Богомола.

За словами керівника поліції, таку роботу проводять систематично і не лише на Тернопільщині.

Поліція разом з іншими правоохоронними структурами за ініціативи СБУ проводить відпрацювання окремих територій. Тому мешканців нашої області прошу поставитися з розумінням до цих незручностей, коли окремий населений пункт буде оточений блокпостами, а велика кількість поліцейських і відповідних структур будуть перевіряти документи, слідкуватимуть, що роблять люди на цій території, якою діяльністю займатимуться. Ця робота проводиться систематично і не лише у Тернопільській області, а й по всій Україні. Вона в першу чергу направлена на тих осіб, які загрожують безпеці нашої держави, – зазначив Олександр Богомол.

Крім того, у Тернопільській ОВА наголосили, що правоохоронці також посилено охоронятимуть важливі об’єкти критичної інфраструктури. Військові, які повинні ці об’єкти охороняти, повинні бути завжди максимально уважні. Також напередодні зими особливо пильнуватимуть об’єкти паливно-енергетичного комплексу, адже є ймовірність, що на них можуть бути націлені атаки ворога.

Також тепер всі виставки знешкодженої зброї слід погоджувати з правоохоронцями і вибухотехніками. Їх ретельно перевірятимуть і тільки потім даватимуть дозвіл на проводження виставки.

Про що ще говорили на брифінгу Ради оборони – дивіться у відео.

Читайте також: Масштабну пожежу на полі гасили у Тернопільській області

Exit mobile version