У Тернополі змінили маршрут автобусів №38

Фото: Тернопільська міська рада

Від завтра, 8 вересня, у Тернополі громадський транспорт, що курсує на автобусному маршруті №38 “Кооперативний коледж – вул. Київська – вул. Лесі Українки” їздитиме також до житлового району “Північний”. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету 7 вересня. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Нагадаємо, тернополяни неодноразово скаржилися, що до “Північного” складно добиратися громадським транспортом. Деякі навіть реєстрували петиції.
Більше: Тернополяни просять змінити рух маршруток у мікрорайоні “Північний” (Петиція)

Тому, аби забезпечити належний рівень перевезення пасажирів міським громадським транспортом загального користування, враховуючи звернення мешканців та акт обстеження дорожніх умов автобусний маршрут продовжили. За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, попередньо у мікрорайоні облаштували зупинку громадського транспорту та розворотний майданчик для заїзду громадського транспорту.

Від завтра автобуси на маршруті №38 після вул. Київської здійснюватимуть заїзд на вул. Героїв Чорнобиля, що в житловому районі «Північний», після чого виконуватимуть розворот в районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля–Олександра Смакули–Київська і повертатимуться на вулицю Київську, а далі – за звичним маршрутом, – пояснив Сергій Надал.

Відтак, від завтра, 8 вересня, автобусний маршрут №38 «Кооперативний коледж – вул. Київська – вул. Лесі Українки» проходитиме вулицями: «Замкова, Соломії Крушельницької, Збаразька, проспект Злуки, Мирона Тарнавського, Київська, розворот в районі перехрестя вулиць Героїв Чорнобиля – Олександра Смакули – Київська, Київська, 15 Квітня, Тараса Протасевича, Лесі Українки, Слівенська, проспект Степана Бандери, Руська, Замкова».

У мерії нагадують, за результатами конкурсу щодо визначення перевізника пасажирів на автобусному маршруті №38, перевізником на даному маршруті визнано КП «Міськавтотранс», з яким укладено договір на 3 роки.

Читайте також: У Тернополі затвердили нові назви зупинок громадського транспорту

Exit mobile version