У Тернополі чоловік трощив автівки людей: що зробила поліція (Відео)

Фото: патрульна поліція Тернопільщини

У вівторок, 6 вересня, на проспекті Степана Бандери у Тернополі неадекватний чоловік трощив автомобілі. Він ледве тримався на ногах, часто падав і побився й сам. Розбиратися виїжджали правоохоронці, пише “Файне місто”.

Підозрілий чоловік, який попередньо був п’яний, агресивно поводився та таранив скло в припаркованих автівках. Мешканці прилеглого будинку намагалися своїми силами припинити дебоширство та затримали чоловіка. Однак, коли вони зрозуміли, що не можуть – викликали правоохоронців.

Інспектори Михайло Круцько та Катерина Ковалик негайно прибули за вказаною адресою, де на них чекали небайдужі громадяни.
Мешканці будинку пояснили, що чоловік ледь тримався на ногах, весь час падав на землю, тому розбив собі обличчя, – зазначили у патрульній поліції Тернопільщини.

Патрульні надали чоловікові домедичну допомогу та викликали швидку. Медики, які прибули на місце події, підтвердили, що життю та здоров’ю громадянина нічого не загрожує. Тож, інспектори доставили ймовірного правопорушника до поліцейського відділку та складали на нього протоколи за ч. 3 ст. 178 (Повторна, протягом року, поява в громадському місці у п’яному вигляді) та за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Відео з місця події опубліковано на фейсбук-сторінці “Файного міста”.

Читайте також: У Тернополі 92-річний дідусь намагався вкоротити віку (Відео)

Exit mobile version