Палаючий одяг нищив тіло: у Чортківському районі жінка загинула в пожежі

Фото: мережа Інтернет

У понеділок, 5 вересня, на Тернопільщині жінка загинула у пожежі. У Чортківському районі полум’я забрало життя потерпілої. Врятувати її ніхто не встиг. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ДСНС.

Пожежа сталася близько 16.30 години в селі Великі Чорнокінці Колиндянської громади. На присадибній ділянці 79-річна жінка вирішила спалити суху траву. Все б нічого такого, але вогонь вийшов з-під її контролю і перекинувся на одяг потерпілої. Бідолашна намагалась погасити полум’я і врятуватися, однак їй це не вдалось – бабуся загинула.

Вогнем знищено одяг загиблої та суха рослинність на площі 20 м кв. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Пожежа самоліквідувалася, пожежно-рятувальні підрозділи для гасіння пожежі не викликались, – йдеться у повідомленні рятувальників.

Головне управління ДСНС України у Тернопільській області вкотре наголошує про заборону спалювання сухостою. Люди, які випалюють суху траву, в першу чергу наражають на небезпеку себе. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю та може призвести до травмування, або й загибелі самого винуватця пожежі. Бережіть природу та власне життя.

Читайте також: Без грошей і одягу залишилась жителька Тернопільщини після розмови з жінкою

Exit mobile version