Партію обладнання передали з Тернополя для військових на фронті (Фото/Відео)

Фото ілюстративне // Джерело: Тернопільська міська рада

Сьогодні, 31 серпня, з Тернополя на передову передали чергову партію обладнання. Військові отримають її вже незабаром. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Як зазначають у мерії, першочергово військову і гуманітарну допомога передають у ті батальйони, які формуються на території нашого міста і в яких служать тернополяни. Що саме зібрали для бійців розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

Сьогодні передаємо чергову партію допомоги для наших захисників. Наші військові, представники батальйонів Територіальної оборони Збройних сил України, які дислокуються на Донеччині, вже вирушають до своїх підрозділів. Тож за запитом військових передаємо: дизель-генератори, портативні газові плити, набори балонів газу до цих плит, продукти тривалого зберігання, зокрема, консерви, а також – карти пам’яті, павербанки, флешки тощо, – зазначає мер.

Нагадаємо, цими днями на базі центру «Допомога армії від Тернополя» триває збір посилок для наших захисників, котрі несуть службу в Донецькій та Дніпропетровській областях. Проносити передачі можна за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. Телефон «Гарячої лінії»: +38 (067) 009-15-40.

Читайте також: Безкоштовно харчуватимуться у тернопільських садочках діти полеглих військових 

Exit mobile version