На заході України викрадали і катували людей бандити під виглядом тероборони (Фото)

Затримання підозрюваних // Фото: СБУ Львівщини

У Львівській області СБУ виявила злочинну організацію, яка під виглядом добробату викрадала людей. Зловмисники тероризували і залякували мешканців західного регіону. Про це пише “Файне місто” з посиланням на управління СБУ Львівщини.

За даними слідства, зловмисники діяли під виглядом одного з добровольчих формувань територіальної оборони. Спецслужба встановила, що вони викрадали і катували людей. Також зловмисники намагались займатись рекетирством через штучно створені сварки.

До “банди” входили більше 6 місцевих жителів. За матеріалами слідства, вони вимагали гроші у громадян під надуманими приводами. У разі несплати зловмисники “тероризували” потерпілих та погрожували розправою.

Співробітники СБУ затримали організатора і активних учасників злочинної організації під час вимагання грошей в потерпілого. Наразі шістьом зловмисникам повідомили про підозри за чотирма статтями Кримінального кодексу:

Суд обрав обрав обвинуваченим міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави. Наразі тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх винних осіб. Крім того, правоохоронці перевіряють причетність затриманих до вчинення інших тяжких та особливо тяжких злочинів.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік зламав іграшковий автомат і роздав призи дітям 

Exit mobile version