На Тернопільщині затримуються 15 потягів через аварію на колії

Потяг Фото: мережа Інтернет

Станом на 10 годину ранку 29 серпня тривають відновлювальні роботи на Львівському напрямку. Через те, що на Тернопільщині зійшли з колій вантажні вагони, затримуються 15 потягів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на “Укрзалізницю.

Наразі організовували необхідні шатли та пересадки для пасажирів по станції Вінниця, Хмельницький і Тернопіль.

Наприклад, на пасажирів рейсу 716 із Перемишля вже чекає у Козятині спеціальний рейковий автобус Pesa, щоб доставити до Вінниці та Хмельницького. Для пасажирів поїздів, що спізнюються на вже понад 5 годин, ми разом із друзями з WCK організовуємо сніданки, – зазначити у пресслужбі “Укрзалізниці”

Оновлений перелік затримок можна переглянути на сайті https://uz-vezemo.com/. Згідно нього, станом на 10 годину 29 серпня затримуються такі потяги:

Нагадаємо, 28 серпня на Тернопільщині зійшли вантажні вагони на дільниці Підволочиськ — Максимівка (Львівська залізниця). На ділянці від Тернополя до Хмельницького, Жмеринки, Вінниці та Козятина рух на час відновлювальних робіт обмежений для всіх потягів львівського напрямку.

Пасажирів просять попереджати провідників про подальші пересадки, які у свою чергу тримають зв’язок з польськими та чеськими перевізниками. Якщо ж ви скасували поїздку, то повернення 100% коштів за невикористані квитки можливе безпосередньо у касі вокзалу.

Читайте також: В Івано-Франківську під час війни не працює сирена понад 2 тижні

Exit mobile version