Перший гаражний розпродаж відбувся у Чорткові (Фото)

Гаражний розпродаж// Фото: Чортківська міська рада

Минулих вихідних, 20 та 21 серпня, у Чорткові на Тернопільщині відбувся перший гаражний розпродаж. Організаторам вдалося зібрати 16 тисяч гривень, які передадуть військовим. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Чортківську міську раду.

Розпродаж провели й дворику Чортківської публічної бібліотеки по вулиці Зелена. Відвідувачі слухали музику, відвідали цікаві майстер-класи, посмакували крафтовими солодощами, кавою та купили та неповторні товари. Покупці також могли обмінятися книгами, дізнатися більше про твір «Яблука Єви» авторства Христини Коціри та познайомитися із Чаями Носса.

Головною метою гаражного розпродажу був збір коштів для допомоги бійцям 65 ОМБР, де служать захисники із Чортківської громади. Свої товари надали більше 20 учасників. Відвідувачі могли придбати іграшки, одяг, книги, листівки, предмети побуту, екоторби, та навіть велосипед. Організаторами заходу були Ірина Брунда, Олеся Хмелик та Катерина Яковець. Загалом вдалося зібрати 16 тисяч гривень. Кошти витратять на потреби війсткових.

Читайте також: Виставку знищеної російської техніки відкрили у Тернополі (Фото/Відео) 

Exit mobile version