Систему киснепостачання осучаснили у Тернопільській міській лікарні №2

Тернопільська комунальна міська лікарня №2 отримала кисневу станцію МАС-ОХY-30 виробництва української компанії МАС Систем. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міськраду.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, наразі у лікарні функціонує 4 джерела постачання кисню: 2 кисневих генератори різної потужності, бочка з рідким киснем та кисневі балони. Отриманий кисневий генератор виробляє кисень з повітря та має потужність 500 л/хв. Це дозволяє забезпечити киснем 100 ліжко-місць у медзакладі. Лікарня повністю готова надавати як планову, так й невідкладну медичну допомогу жителям Тернопільської громади та області в умовах воєнного стану та епідемії гострої респіраторної хвороби Covid-19.

У лікарні також додають, для встановлення кисневого генератора попередньо провели підготовчі роботи. Працівники облаштували кисневий майданчик та здійснили електромонтажні роботи. Уже найближчими днями кисневий генератор під’єднають до електроживлення та введуть в експлуатацію.

До слова, на Тернопільщині дедалі більше людей починають хворіти на Covid-19. Лише за 18 серпня в області зафіксували 144 нових випадки коронавірусної хвороби. Також від недуги учора померла 71-річна жінка.

Більше: На Тернопільщині померла жінка від COVID-19 

Exit mobile version