Стипендію імені Героя Небесної Сотні призначили студентці тернопільського вишу

Катерині Папуші, студентці ТНПУ ім. В. Гнатюка, призначили стипендію імені Героя Небесної Сотні Сергія Нігояна. Про це пише “Файне місто” з посиланням на пресслужбу університету.

Відповідно до рішення Конкурсної комісії з призначення академічної стипендії імені Героїв Небесної Сотні  у 2022/23 навчальному році наказом МОН України затверджено список переможців конкурсу. В числі 36 стипендіатів – студентів державних закладів вищої освіти є і наша студентка. 
Щиро вітаємо студентку факультету мистецтв Катерину Олександрівну Папушу з призначенням стипендії імені Героя Небесної Сотні Сергія Нігояна!, – йдеться у повідомленні вишу.

Катерина здобуває фах “Сценічне мистецтво”. В університеті особливо відзначають такі її роботи:

Довідка

Стипендії імені Героя Небесної Сотні Сергія Нігояна виплачуватимуть протягом навчального року, починаючи з 1 вересня, за умови підтвердження права кандидатів на академічну стипендію за підсумками літньої сесії. Стипендії для студентів закладів вищої освіти, наукових установ, які здобувають освітній або освітньо-професійний ступінь “молодший бакалавр”, освітні ступені “бакалавр”, “спеціаліст” або “магістр”, – 2480 гривень на місяць, а для курсантів – у розмірі 2270 грн на місяць. 

Читайте також: Безкоштовні екскурсії підземеллями Тернополя: для кого та коли проводять (Відео)

Exit mobile version