На Тернопільщині в салоні авто знайшли мертвого водія

Днями на узбіччі однієї з доріг Тернопільщини виявили автомобіль, а в ньому мертвого водія. Про чоловіка, на тілі якого були ушкодження, у поліцію повідомила жителька Зборівського району. Слідчі припустили, що причиною смерті могла бути ДТП, яка трапилася між селами Городище та Вертелка. Заключний висновок надав судово-медичний експерт.

“На узбіччі правоохоронці виявили автомобіль марки ВАЗ 2101, а в салоні мертвого чоловіка. Слідчі припустили, що його смерть наступила в результаті ДТП, яка трапилася між селами Городище та Вертелка Зборівського району. Проте під час огляду на тілі кермувальника правоохоронці виявили незначні тілесні ушкодження не характерні автопригоді. Сліди і саму причину смерті зміг пояснити судово-медичний експерт після розтину. Як з’ясувалося, сорокатрирічний чоловік помер, керуючи автомобілем. В результаті цього, транспорт з’їхав у кювет. Причина смерті – хвора підшлункова”, – повідомили у поліції.

Автівку на узбіччі помітив водій іншого транспортного засобу. Він намагався реанімувати чоловіка, надаючи йому медичну допомогу. Саме таким чином на тілі загиблого з’явилися тілесні ушкодження. Даний факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 115 ККУ з приміткою “природна смерть”.

Exit mobile version