У Тернополі ремонтують дороги: де ускладнений рух транспорту

Фото ілюстративне// Джерело: Файне місто

У Тернополі тривають поточні ремонти доріг. Їх роблять, аби уникнути аварійних ситуацій, запобігти утворень глибоких вибоїн та відновити елементів благоустрою. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Від початку тижня активно ремонтують транспортну розв’язку вулиць Івана Мазепи-Дружби-Чумацька-дамба Тернопільського ставу. Наразі працівники підрядної організації демонтують бордюри, влаштують корито фартуха та його бетонування.

Триває влаштування котловану дощового колектора на вулиці Галицькій і транспортній розв’язці вулиць Збаразька -Галицька -Вояків дивізії «Галичина» – Бродівська.

На зупинці громадського транспорту, що вул. Антіна Манастирського, працівники відновлюють елементи благоустрою. Зокрема ремонтники влаштовують посадковий майданчик фігурними елементами мощення та оновлюють бордюри.

На вулиці Андрея Шептицького працівники влаштовують тротуар на підходах до автомобільного моста через річку Серет.

У Тернополі також ремонтують покриття дворів та міжбудинкових проїздів за адресами: вул. Івана Мазепи, 1, вул. Іванни Блажкевич, 5, вул. Галицька, 41, вул. Олександра Смакули, 1, вул. Михайла Грушевського, 5, вул. Лесі Українки, 29 та проїзд на вул. Торговиця, 14-18.

Читайте також: У Тернополі горів комбайновий завод (Фото)

Exit mobile version