Переламані кістки та численні травми: на Тернопільщині постраждали 5 людей у ДТП

ДТП у Камянках// Фото: Патрульна поліція Тернопільщини

На Тернопільщині 16 серпня медики тричі виїжджали на ДТП. П’ятьох потерпілих госпіталізували до лікарень, пише “Файне місто”.

Так, у селі Товстолуг зіткнулися 2 авто. В ДТП постраждали чоловік і жінка.

Так, 16 серпня о 16.15 год. бригада виїжджала у село Товстолуг Тернопільського району на дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок зіткнення двох авто 37-річний чоловік отримав закриту травму лівого плечового суглобу, закриту травму лівого стегна, а 54 -річна жінка закриту черепно мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму потиличної ділянки голови, травму шийного відділу хребта. Постраждалі госпіталізовані до лікарні, – повідомили у Центрі ЕМД Тернопільщини.

У Кам’янках, неподалік Тернополя, зіткнулися вантажівки. Водіїв госпіталізували.

Також 16 серпня о 15.33 бригада виїжджала у с. Кам’янки на трасу Тернопіль-Хмельницький на дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок зіткнення фур двоє чоловіків отримали травми, доставлені до лікарні, – зазначили медики.

У Тернополі водій авто наїхав на жінку на пішохідному переході. Жінка зломала руку і отримала чимало травм.

О 18.28 бригада виїжджала на вул.Текстильну, де на пішохідному переході на жінку скоїв наїзд автомобіль. 32-річну постраждалу з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом правої кисті, множинними ссаднами стегон доставлено до лікарні, – додали у медцентрі.

За добу 16 серпня медики швидкої в Тернопільській області здійснили 299 виїздів, у тому числі 138 хворих госпіталізовано. В Тернополі швидка виїжджала 126 разів, 59 пацієнтів – шпиталізували. Медики зареєстрували 11 викликів до ковідних хворих, дев’ятеро з них – з подальшою госпіталізацією.

Читайте також: У Тернополі 16-річна дівчина вкоротила віку 

Exit mobile version