Тернопільським захисникам передали ще 400 комплектів військової форми (Фото)

Форма для військових// Фото: ТМР

З Тернополя передали 400 комплектів сучасної військової форми для потреб тернопільських військовослужбовців. Їх зокрема направлять для 83-го окремого батальйону 105-тої окремої бригади територіальної оборони. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Спочатку з США передали тканину. Це організували українці з благодійного фонду «Help Heroes Of Ukraine». Вже у Тернополі з матеріалу пошили повноцінну форму на замовлення командування для військових.

Приємно, що є можливість шити її тут, на базі наших комунальних підприємств та місцевих виробників, які мають відповідну фурнітуру, обладнання та можуть шити їх у більшій кількості. Наразі форма уже готова до відправлення і вже сьогодні буде передана для потреб підрозділів територіальної оборони. Це перша партія і вже є наступна партія тканини, яка передана на виробництво. Плануємо налагодити пошиття на регулярній основі, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Зазначимо, що загалом від початку війни з Тернополя передали понад 2000 комплектів військової форми.

Довідка

Фонд «Help Heroes Of Ukraine Inc NFP» – благодійна організація, яка заснована у 2022 році керівниками найбільших логістичних і транспортних компаній США, до складу якої входять сотні українців в Америці. Цілі благодійної організації включають надання Україні широкого спектра медичної, військової та гуманітарної допомоги.

Читайте також: На Тернопільщині зіткнулися велосипедист і водій авто

Exit mobile version