Робота для студентів в Тернополі – які вакансії доступні сьогодні?

Фото: Unsplash.com

У Тернополі відкрито понад 100 вакансій для студентів, що шукають підробітку. Розповідаємо про роботу віддалено або в офісі й спеціалістів, які потрібні зараз.

Де студенту знайти підробіток у Тернополі?

Ситуація на ринку працевлаштування значно покращилася у порівнянні з першими місяцями воєнного стану в країні. Сьогодні в Тернополі розміщено близько 1000 оголошень про роботу. Мова йде не тільки про повну, але й про часткову зайнятість з гнучким графіком, яка чудово підходить студентам. Досвід та резюме для працевлаштування не є обов’язковими, а середня заробітна плата стартує від 7000-10000 гривень. З вакансіями для підробітку у вільний час у Тернополі можете ознайомитися на Jooble – українському агрегаторі вакансій.

Ким можна піти працювати прямо зараз?

Багато пропозицій для студентів можна знайти у сфері ресторанного бізнесу. Через те, що Тернопіль прийняв десятки тисяч людей з початку війни, попит на послуги закладів харчування зріс, а разом із ним збільшилась кількість робочих місць. На працевлаштування запрошують кухарів-універсалів, піцейоло, офіціантів, барменів. Робота позмінна, тому її можна вдало поєднувати з навчанням. У середньому за місяць пропонується 10000-12000 грн без урахування чайових.

В інших вакансіях без досвіду роботи на сайті Jooble пропонуються наступні позиції:

В індустрію краси зараз потрібні майстри манікюру, педикюру, косметологи-естетитсти та масажисти. Досвід роботи у цій сфері завжди є необхідним. Заробітна плата напряму залежить від кількості клієнтів, при повній зайнятості 5/2 вона складатиме від 15000 грн.

Які онлайн-професії доступні студентам?

За наявності комп’ютера та швидкісного інтернету можна спробувати віддалену роботу, яку ще простіше поєднувати з навчанням. Сьогодні в українських компаніях студентам доступні такі професії:

Онлайн-професіям притаманні вищий рівень заробітку – можна заробляти 30000-50000 гривень. Єдине, що варто зазначити – щоб працювати у сферах маркетингу, дизайну, IT, треба навчатися декілька місяців. Проте нема потреби здобувати вищу освіту – на ринку є безліч спеціалізованих курсів. Там ви отримаєте необхідну теоретичну, практичну бази та зберете перші роботи для портфоліо. 

Exit mobile version