На Тернопільщині потяг переїхав чоловіка

Поблизу села Дичків Тернопільського району сталося нещастя. Попередньо потяг збив чоловіка. Наразі з’ясовують обставини смерті. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік, який стояв біля залізничного полотна, на сигнали потяга не реагував. Машиніст одразу почав гальмувати, але запобігти трагедії не вдалося.

Співробітники відділення поліції №1 міста Тернополя, опитавши водія, з’ясували, що поїзд рухався від станції «Великі Гаї» до станції «Дичків». На 1333 кілометрі четвертого перегону був помічений невідомий чоловік, котрий стояв дуже близько біля залізничного полотна. На попереджувальні сигнали він не реагував. Застосувавши екстрене гальмування, машиніст зупинив поїзд, однак врятувати потерпілого не вдалося, – той помер на місці події, – зазначили у поліції.

Як з’ясувалося, загиблий – 46-річний житель Теребовлі. Обставини трагедії з’ясовують поліцейські в межах кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу.

Читайте також: Мав наркотиків на 100 000 гривень: у Тернополі зловили закладчика (Фото) 

Фото: Нацполіція Тернопільщини
Exit mobile version