На війні загинув колишній голова селища Віктор Мирончук з Тернопільщини

Вічна пам'ять Віктору Мирончуку// Фотоколаж: Файне місто

Знову сумна звістка з фронту торкнулася Тернопільщини. На війні загинув Віктор Мирончук з Чортківського району. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Другий відділ Чортківського РТЦК та СП.

Віктор народився 1973 року. Жив у Скалі-Подільській, що у Чортківському районі. Раніше працював головою селища. Під час російсько-української війни пішов захищати Батьківщину від окупантів.

Чоловік служив оператором відділення управління зенітної ракетної батареї однієї із бойових бригад Збройних Сил України. До останнього подиху боровся за Україну. Життя бійця обірвалося 9 серпня в зоні бойових дій.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя. Розділяємо сум і біль від тяжкої втрати разом з вами. Вічна пам’ять!

До слова, на війні також загинув військовий Назар Львівський. Про це повідомив 10 серпня міський голова Тернополя Сергій Надал.

Ще одна важка втрата для нашого міста. На Запоріжчині захищаючи Україну загинув тернополянин Львівський Назар Назарович (18.05.1998 р.н). Співчуваємо рідним. Вічна пам’ять Герою! – йдеться у повідомленні мера.

Нагадаємо, сьогодні у Тернопільській громаді оголосили День жалоби. У місті прощалися з двома загиблими захисниками Володимиром Теслюком та Ярославом Федьківим.

Більше: Тернопіль прощається із захисниками Володимиром та Ярославом (Відео/Фото)

Віктор Мирончук
Фото: Другий відділ Чортківського РТЦК та СП
Exit mobile version