Ударили 80-ма снарядами: 13 людей загинули на Дніпропетровщині від атаки росіян (Фото)

Ніч з 9 на 10 серпня на Дніпропетровщині була однією з найгірших за ввесь час війни. Росіяни атакували Нікопольський район 80-ма реактивними снарядами. Станом на 9 годину ранку відомо, що від ударів загинули 13 людей, ще 11 – травмовані. Про це пише “Файне місто” з посиланням на голову ОВА Валентина Резніченка.

За словами голови області, ворог двічі обстріляв район з «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада.

У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро – у лікарні, семеро з них важкі.
У місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень.
Виведена з ладу лінія електропередач. Кілька тисяч марганчан без світла. Працюють аварійні бригади електриків, – зазначив Резніченко.

У Вищетарасівці Мирівської громади загинула одна жінка. Її будинок вщент зруйнований ворожим снарядом. Постраждало подружжя. Жінка з пораненнями у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Чоловік лікується удома.

У селі пошкоджені 11 приватних будинків та газогони. До тисячі людей без газу.

Пізніше очільник Дніпропетровщини зазначив, що у лікарні Марганця померли 2 поранених під час нічного ворожого обстрілу. Лікарі боролися, але не змогли їх врятувати…

Станом на 9 годину ранку нічна російська атака по Нікопольському району забрала життя 13 мирних людей. 11 поранені, 5-ро з них у тяжкому стані.

Читайте також: День жалоби оголосили у Тернопільській громаді: прощатимуться з двома військовими

Exit mobile version