У Тернополі ремонтують дороги: де заборонили та обмежили рух авто (Відео)

Фото ілюстративне// Джерело: Файне місто

У Тернополі триває поточний ремонт доріг. Так, на 1,5 місяця перекривають рух транспорту на Галицькій, а на Івана Мазепи незабаром водіям буде складніше їздити, адже там влаштовуватимуть острівці безпеки. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Відсьогодні, 8 серпня, по 19 вересня перекривають рух транспорту на ділянці від перехрестя вулиць Миколи Лисенка-Галицька і до перехрестя вулиць Галицька – Збаразька. На місці проведення ремонтних робіт встановили дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху.

Більше дивіться у відео “Файного міста”.

Також найближчим часом у Тернополі влаштують острівці безпеки на пішохідних переходах та центрального фартуха кільцевої транспортної розв’язки в районі вулиць Івана Мазепи, Дружби та Руської (Дамба Тернопільського ставу). Наразі плановий ремонт там завершують працівники КП «Тернопільводоканал», після чого розпочнуться дорожні роботи.

Окрім того, цього тижня проведуть локальний ремонт дороги у Тернополі на вулицях:

Зазначимо, наразі на вул. Андрея Шептицького влаштовують тротуар на підходах до автомобільного моста через р. Серет. Разом з тим, на завершальному етапі ремонтні роботи на вул. Квітовій – там встановлюють дорожні знаки.

Днями працівники підрядної організації розпочали й поточні ремонти у селах Тернопільської громади. Зокрема, триває влаштування узбіччя щебеново-піщаною сумішшю на вул. Ровиська у с. Чернихів і на вул. Вигінській у с. Кобзарівка.

Читайте також: Відпочинок у СПА-комплексі, гра у великий теніс та обід в ресторані: розклад дозвілля для пенсіонерів у Тернополі

Exit mobile version