Мобільний стоматологічний кабінет поїде з Тернополя на передову (Фото)

Фото: Тернопільська міськрада

У середу, 3 серпня, з Тернополя на передову передали обладнання та комплектування мобільного стоматологічного кабінету. В автомобілі медики надаватимуть захисникам ургентну стоматологічну допомогу. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Мобільну стоматологію на колесах допомогла реалізувати місцева фірма «Галіт», яка займається виробництвом стоматологічного устаткування.

Наразі транспортний засіб підготовлений та обладнаний усім необхідним для того, щоб виїжджати на передову і там, у місцях дислокації наших бійців, надавати стоматологічну допомогу. Сподіваємось, мобільний кабінет буде довго служити і допоможе  зберегти здоров’я нашим бійцям, які захищають зараз Україну на фронті, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Що є у мобільному кабінеті

Мобільний кабінет уже обладнали стоматологічною установкою, стерилізаційним відділенням, кондиціонером і усім необхідним для того, щоб проводити терапевтичне та хірургічне лікування у польових умовах. Також заплановано обладнати кабінет й устаткуванням для ортопедичної допомоги пацієнтам.

Як зазначають на підприємстві, над створенням даного обладнання спеціалісти працювали понад три тижні. І уже цієї п’ятниці заплановано розпочати навчання лікарів, які працюватимуть у мобільному кабінеті, що згодом відправляться на передову.

Читайте також: Безпека на першому місці: як відбуватиметься навчання з 1 вересня

Exit mobile version