У Монастириській громаді Дні жалоби: прощаються зі стрільцем-снайпером Дмитром Джиджорою

Свічка пам'яті Фото: мережа Інтернет

В бою за нашу Батьківщину, загинув уродженець Тернопільщини, стрілець-снайпер ЗСУ Дмитро Джиджора. Сьогодні, 2 серпня, тіло військового зустрінуть рідні та близьку. У Монастириській громаді оголосили Дні жалоби. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Монастириську міську раду.

Дмитро народився 1985 року. Жив у селі Заставці Монастириської громади. Пішов воювати з російськими окупантами і наближати перемогу України.

Боєць до останнього подиху нищив рашистів. Він з гідністю і честю давав відпір ворогу. Життя Дмитра обірвалося 25 липня у бою за Херсонську область. Він загинув від артилерійського обстрілу.

Без чоловіка залишилась дружина Галина, сиротами стали двоє неповнолітніх дітей.

Монастириська міська рада звертається до усіх небайдужих жителів громади з проханням гідно зустріти тіло Героя. Сьогодні, 2 серпня, тіло Дмитра привезли до Тернополя.

Згідно інформації від родичів та військкомату, чин похорону буде сьогодні в храмі Успіння Пресвятої Богородиці в Монастириськах о 13 годині. Похоронна процесія у місті розпочнеться близько 12.30 години. Поховання буде в Заставцях. Для охочих поїхати в рідне село бійця підготовили 2 автобуси.

В громаді оголосили День жалоби. На знак скорботи за загиблим воїном слід приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Читайте також: Син покійного телеведучого з Тернополя нищить окупантів на війні (Відео)

Exit mobile version