На Тернопільщині судитимуть керівника благодійного фонду

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

На Тернопільщині керівника благодійного фонду підозрюють в організації незаконного переправлення через державний кордон України. Прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо обвинуваченого, його судитимуть за ч. 3 ст. 332 КК України. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що тернополянин вказав неправдиву інформацію про осіб, зазначених у документах водіями, які ввозили гуманітарну допомогу на територію нашої держави.

На підставі цих документів двом військовозобов’язаним чоловікам було надано дозвіл на безперешкодний перетин державного кордону України, за що керівник фонду отримав від них 500 Євро та 17 500 гривень відповідно. Правоохоронці затримали обвинуваченого на пункті пропуску «Шегині» при спробі незаконно вивезти чергового військовозобов’язаного громадянина, – зазначають у прокуратурі.

Завершилося розслідування, що здійснювали слідчі ГУНП в Тернопільській області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Читайте також: В ДТП на Тернопільщині загинула людина, ще 4 – поранені (Фото)

Exit mobile version