Чоловіка з боєприпасом зловили поліцейські у Тернополі

У Тернополі правоохоронці виявили чоловіка, який перевозив бойовий снаряд. Йому загрожує позбавленням волі на строк від 3 до 7 років. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Подія трапилася на об’їзній Тернополя. Під час патрулювання поліцейські зупинили водія авто за порушення правил дорожнього руху. За кермом іномарки перебував 36-річний уродженець Закарпатської області.

У ході проведення огляду автомобіля спецпризначенці виявили снаряд до кулемету 23 мм. Як пояснив чоловік, боєприпас він знайшов на території Чернігівської області.На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої задокументували даний факт. Боєприпас правоохоронці вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України, – зазначили у поліції у п’ятницю, 29 липня.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудового розслідування згідно статті 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Тривають слідчі дії.

Читайте також: На Тернопільщині вбили чоловіка на очах 15-річної доньки

Фото: Нацполіція Тернопільщини
Exit mobile version