На Волині поліцейський на смерть збив двох правоохоронців на блокпості

Автопригода у Нововольнську// фото Нововолинськ.інфо

На Волині 22-річний сержант поліції спричинив смертельну ДТП. В результаті зіткнення загинули двоє людей: 40-річний дільничий офіцер поліції та 22-річний нацгвардієць. За попередньою інформацією, водій автомобіля намагався об’їхати авто, що проходило перевірку. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ZAXID.NET.

Як повідомила речниця управління ДБР у Львові Тетяна Муравель, аварія сталась близько 21:00 у середу, 27 липня. На тимчасовому контрольно-пропусконому пункті при виїзді з Нововолинська легковий автомобіль, за кермом якого перебував сержант поліції, спробував об’їхати автомобіль, який проходив перевірку.

Водій наїхав на поліцейського та нацгвардійця, які стояли на блокпості. Від травми обоє загинули на місці. Як уточнила Тетяна Муравель, загиблому поліцейському було 40 років, а нацгвардійцю – 22 роки.

В автомобілі також перебувало двоє пасажирів. Одного з травмами доправили до лікарні.

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Львові, водія автомобіля затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, – зазначила вона.

Незабаром обвинуваченому оберуть запобіжний захід. Зазначимо, що санкція ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть двох осіб) передбачає від п’яти до десяти років тюрми.

Також у прес-службі поліції Волині додають, що внаслідок аварії загинув 40-річний дільничий офіцер Ковельського райуправління поліції Ігор Мороз. Відомо, що у нього залишилось двоє дітей.

Читайте також: На Тернопільщині згорів житловий будинок

Дільничний офіцер Ковельського районного управління Мороз Ігор Володимирович
Фото: Нацполіція Волині
Exit mobile version