У Тернополі черги під банками: хто може отримати допомогу від ООН (Фото/Відео)

Біля банків Тернополя вже декілька днів збираються черги. Люди чекають годинами, аби оформити допомогу від ООН. Як це можна оформити, скільки та кому платитимуть – далі у матеріалі “Файного міста”.

Виплату від ООН можуть отримати пенсіонери, переселенці, малозабезпечені, багатодітні. Розмір допомоги — 2 220 гривень на особу, але не більше ніж 6 660 гривень на родину. Допомога виплачується впродовж 3 місяців. Це визначають міжнародні організації. Зазначимо, що не банк, а саме організації проводять виплати.

Як зазначають у міністерстві соцполітики України, понад 1 000 000 гривень допомоги виділили благодійники зі всього світу. Отримати її можна через соціальну платформу єДопомога. На соціальній платформі волонтери оплатили Передплат на продукти та ліки, вже більше ніж на 1 000 000 грн! Загальна кількість благодійників, що допомагають онлайн з різних країн світу – 873.

Якщо ви хочете приєднатися єДопоможців та допомагати іншим:

Що кажуть тернополяни

Зауважимо, на сайті edopomoga.gov.ua можна самостійно оформити фінансову допомогу від міжнародних організацій. Однак, не всі у змозі зробити це онлайн, тому звертаються до працівників банків. У фінустанові більшість охочих відкривають банківський рахунок або дізнаються реквізити свого рахунку.

Як це коментують тернополяни та чи довго стоять у чергзі – дивіться у відео “Файного міста”.

Читайте також: Заборонили рух транспорту на одній з вулиць Тернополя (Відео)

Exit mobile version