У Тернополі поповниться “Алея зірок”: триває реєстрація кандидатів

Алея зірок у Тернополі// Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі на “Алеї Зірок” видатні співаки, музиканти, художники та представники інших видів мистецтв можуть також увіковічнити своє ім’я. Наразі триває реєстрація кандидатів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Пропозиції можна подати у довільній формі в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради керівниками вищих навчальних закладів міста, громадськими організаціями та галузевими спілками, установами, підприємствами та організаціями, громадянами. Термін подачі – до 31 липня 2022 року на електронні адреси: kultura_mr.ter@ukr.net, zvern.te@gmail.com, ternopil_rada@ukr.net.

Управління культури і мистецтв надасть отримані пропозиції організаційному комітету з відзначення Дня міста для розгляду кандидатур щодо встановлення бронзових плит з їх іменами на «Алеї зірок».

Нагадаємо, щорічно з 2011 року до Дня міста у Тернополі вшановують громадських діячів, митців та осіб, які своєю працею та досягненнями прославляють наше місто. Їхні імена вносять за “зірку”, яку встановлюють на алеї по вулиці Петра Конашевича-Сагайдачного. На даний момент у місті вже заклали 35 зірок.

Читайте також: Без гарячої води будуть 13 вулиць Тернополя: що сталося та коли відновлять постачання

Exit mobile version