Росіяни обстріляли тернопільських волонтерів, які везли гумдопомогу (Фото)

Тернопільські волонтери потрапили під обстріли росіян. Це сталося, коли вони везли допомогу українським захисникам. Про це пише “Файне місто” з посиланням на міського голову Тернополя Сергія Надала.

Попри напад українські військові отримали понад півсотні посилок від рідних, військове обладнання, квадрокоптери, генератори і тактичне взуття, які довантажили зі складу.

«Допомога армії від Тернополя» доставлена нашим захисникам. Цього разу поїздка була довгою та складною, наші волонтери потрапили під обстріли. Та все ж доставили нашим захисникам більше півсотні посилок від рідних, а також військове обладнання, квадрокоптери, генератори, тактичне взуття, які ми довантажили зі складу.
Дякую усім, хто допомагає нашим військовим! Дякую водіям, які ризикуючи, доставлять допомогу на фронт. Про дати наступної поїздки та напрямки повідомимо згодом, – йдеться у повідомленні Сергія Надала.

Нагадаємо, з червня безкоштовно на передову відправляють допомогу військовим від рідних. Для цього треба звернутися в логістичний центр при Тернопільський міськраді “Допомога армії від Тернополя”.

Більше: Поїздки стануть регулярними: з Тернополя передали допомогу на передову (Відео)

Exit mobile version