З «Москвича» у «Бандеромобіль»: на Тернопільщині хлопець переобладнав старе авто для ЗСУ

Бандеромобіль

Житель села Заводське, що на Чортківщині, переобладнав старий «Москвич» у «Бандеромобіль». Про це пише “Файне місто” з посиланням на “Суспільне Тернопіль“. Зі слів майстра, авто він зробив для свого батька та його побратимів, які зараз знаходяться на передовій. На саму роботу довелось витратити тиждень і менше 700 доларів.

Поварені стойки, дуга безпеки, зверху йде бляха, на яку буде кріпитись кулемет. Посилив бампер, зробили саморобну сітку, щоб більше убезпечити людей, – розповідає Микола про новоспечений «Бандеромобіль».

Хлопець зазначив, що більшість роботи уже зроблено. Залишилось лише замінити шини на колесах, сидіння та кермо в салоні.

Микола розповів, автівками цікавиться з дитинства, а ремонт машин – його хобі, тому переобладнати «Москвич» було нескладно. «Бандеромобіль» збирається відправити захисникам України на Донеччину:

Зателефонував мій батько, сказав, що їм там терміново треба автомобіль, грошей на нормальний пікап не було, я знайшов цей варіант, гнав я його з Березовиці. Багато поломок було, але ми старалися з друзями все зробити, – зазначає хлопець. – Батько вислав 300 доларів, за них я купив цей автомобіль, пригнав його. Завдяки нашій селищній раді, яка виділила 200 доларів, їх було потрачено на матеріали і на покраску автомобіля. Також дякую міській раді, сьогодні дали немаленьку суму – 4 тисячі гривень на цей автомобіль, на колеса, – додає Микола

Житель Чортківщини каже, протягом всього процесу ремонту спілкувався із військовими, робив усе за їхніми вказівками: просто, практично, щоб хлопці могли в польових умовах полагодити авто. Разом із «Бандеромобілем» юнак планує передати на фронт і інструменти, якими ремонтував машину.

Грошей і часу не шкодую, бо знаю, що ця машина врятує комусь життя, що вона пригодиться на фронті,– розповів Микола.

Читайте також: Поліцейські велопатрулі запрацювали у Тернополі (Фото)

Exit mobile version