У Тернополі пограбували пенсіонера молодики із Закарпаття

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі двоє молодиків пограбували пенсіонера. Поліція зловила підозрюваного, наразі триває слідство. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

У поліції повідомляють, що подія сталася у неділю 17 липня близько 17.30 години неподалік приміського автовокзалу. Двоє невідомих молодих людей напали та пограбували 71-річного пенсіонера. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За словами очевидців, до дідуся підбігли двоє хлопців. Один із них вдарив чоловіка в обличчя та зіштовхнув у рівчак. Після цього витягнув із кишені мобільний телефон, вирвав з рук рюкзак, кинув напарнику та разом втекли. Суму збитків пенсіонер оцінив в 6 тисяч гривень.

Потерпілий зумів описати нападників. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники карного розшуку Тернопільського райуправління поліції встановили осіб грабіжників. 
Це двоюрідні брати – уродженці Закарпатської області, 2004 та 2005 років народження. Старшого притягували до кримінальної відповідальності в Ужгороді за аналогічні злочини. У скоєному хлопці зізналися, гроші вони витратили, а особисті речі повернули господарю, – зазначили правоохоронці.

Старшому брату доведеться постати перед судом ще й в Тернополі. Йому інкримінують ч.4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Тривають слідчі дії.

Читайте також: Поблизу Тернополя перекинулась вантажівка: рух транспорту ускладнений (Фото/Відео)

Exit mobile version