На чуже посвідчення водія наклеїв своє фото: у Тернополі зловили винуватця ДТП

Сьогодні, 20 липня, у Тернополі патрульні зловили винуватця ДТП. Згодом виявилося, що в нього посвідчення підроблене, а керувати авто він взагалі не має права. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Подія сталася близько 10-ї години. На вулиці Вербицького інспектори помітили автомобіль Volkswagen, який був розшуку за вчинення ДТП.

Поліцейські зупинили автівку, поспілкувались з водієм та підтвердили, що саме цей чоловік раніше спричинив автопригоду та поїхав з місця події. Деталей ДТП патрульні не повідомляють.

Під час спілкування з громадянином й перевірки документів, охоронці порядку виявили явні ознаки підробки посвідчення водія. Фото на документі було іншого кольору, формату та незграбно наклеєне на фото дійсного власника посвідчення. Перевіривши інформацію про чоловіка згідно з базами даних, інспектори з’ясували, що він взагалі не має права керувати транспортним засобом, – інформують правоохоронці.

На правопорушника патрульні склали відповідні адміністративні матеріали та викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин цієї події.

Читайте також: Львів’янка звинуватила відому ювелірну компанію у відмові в роботі через незнання російської (Відео) 

Exit mobile version