На Львівщині посадили до в’язниці блогера, який поширив відео у Tiktok про переміщення ЗСУ

Фото ілюстративне// Джерело: by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images

Самбірський міськрайонний суд Львівської області визнав блогера винним у несанкціонованому поширенні інформації про переміщення ЗСУ в умовах воєнного стану. Про це пише “Файне місто” з посиланням на вирок.

За даними слідства, 19 квітн о 9.30 год. перебуваючи на автодорозі Бісковичі-Самбір у селі Рудня, чоловік зняв на свій мобільний відео переміщення озброєння та особового складу підрозділу ЗСУ. На відео можна було точно визначити місцевість, якою рухалася техніка. Далі обвинувачений під нікнеймом «Федя» оприлюднив відео у соцмережі Tiktok, додавши зображення державного прапора України та напис білими літерами «САМБИР».

У судовому засіданні він підтвердив те, що сталося, і говорив, що кається у вчиненому. Суд призначив 5 років позбавлення волі, звільнивши блогера від відбуття покарання з іспитовим строком 2 роки.

До слова, у Львівській області оголосили підозру і взяли під домашній арешт зрадницю, яка виправдовувала дії росії і закликала українців здавати позиції ЗСУ окупантам.

Більше: Виправдовувала звірства росії і закликала здавати позиції ЗСУ: на Львівщині оголосили підозру 42-річній зрадниці (Фото)

Exit mobile version