Понад 5000 чоловікам спецгрупи роздали повістки на Тернопільщині за місяць роботи

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

На Тернопільщині з 18 червня перевіряють документи у всіх людей. Станом на сьогодні документи переглянули у понад 15 тисяч осіб. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію області.

Нагадаємо, таких заходів вжили задля запобігання диверсійній діяльност, перевірки реєстрації внутрішньо-переміщених осіб та взяття їх на військовий облік. До складу груп входять поліцейські, представники військкоматів, військової служби правопорядку та органів місцевого самоврядування. Загалом щодня на патрулювання в області в седньому виходить 25 груп.

За інформацією управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області, станом на 12 липня перевірили документи у понад 15 000 осіб. Серед них виявили 1376 внутрішньо-переміщених осіб, котрі не стали на військовий облік та майже 1040 осіб, котрі перебувають на території області без реєстрації. За цей період вручили повістки 5100 чоловікам, котрі підлягають мобілізації.

Робота спільних патрульних служб триватиме й надалі. Поліцейські звертаються до громадян з розумінням поставитися до перевірок та завжди носити з собою документи, які засвідчують особу.

Читайте також: Представники військкомату працюватимуть у точках видачі паспортів на Тернопільщині

Exit mobile version