Звільняючи Херсонщину, загинув Андрій Кобильник з Тернопільщини

Сумна звістка сколихнула Зборівську громаду на Тернопільщині. У важких боях на Херсонщині загинув 27-річний боєць Андрій Кобильник. Про це пише “Файне місто” з посиланням на секретаря міськради Зборова Олександра Парація.

Андрій народився 7 грудня 1995 року у багатодітній сім’ї. З малих років залишився сиротою, виховувала бабуся. Проживав у селі Футори. Здобув передвищу освіту у Зборівському коледжі.

Хлопцеві було лише 27 років. Він був надзвичайно світлою, доброю і чуйною людиною!.. Вірним і щирим другом, гордістю і великою надією для рідних! Андрій любив грати у футбол, – відгукується про нього депутат.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, він навіть не думав ухилятися і пішов боронити Україну від окупантів. Андрій хотів гідно відслужити і повернутися додому з перемогою… 4 липня під час масованих артилерійських обстрілів, ворожий осколок в Херсонській області обірвав життя Андрія.

Залишився сиротою син та оплакуючі брати з родинами. Про зустріч та віддачу шани полеглому Герою України буде повідомлено додатково.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним Андрія! Нехай Господь Бог і Пречиста Діва Марія допоможуть пережити це страшне горе! Вічна слава і пам’ять Герою!

Читайте також: У Борщівській громаді оголосили Дні жалоби: загинув військовий Юрій Боднарчук

Андрій Кобильник
Фото: Олег Парацій
Exit mobile version