Видалили 3-кілограмову пухлину, але хвороба не пройшла: 13-річній дівчинці з Тернопільщини збирають кошти на лікування

13-річній Галині Ткачик з Тернопільщини, якій видалили 3-кілограмову пухлину, знову потрібна допомога небайдужих. Підлітку необхідне довготривале лікування, аби подолати недугу, пише “Файне місто”.

Як дізналися про недугу

Спочатку мама і сама дівчинка не зауважували проблему. Дівчинка росла, гралася з друзями, допомагала матері та насолоджувалась дитинством. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, сім’я пережила сильний стрес. У березні, захищаючи Харків, загинув 20-річний племінник, якого мама Галини виховувала як сина.

Дівчинка дуже переживала, і за словами мами, помітно схудла. Тоді й помітили збільшений живіт, який став заважати юній пацієнтці, та відсутність місячних.

Дівчинці видалили 3-кілограмову пухлину

У Львові дівчинці провели операцію. Вона лежала на операційному столі майже 4 години. Хірурги вирізали велетенський утвір на лівому яйнику який заповнював весь живіт і важив близько 3 кг. Також медики видалили менші утворення і асцитичну рідину.

Одразу після операції дівчинка почувалася добре. Зараз вона на реабілітації.

Більше: Дівчинці з Тернопільщини видалили 3-кілограмову пухлину львівські хірурги

Попереду курси хіміотерапії, а грошей – нема

У Копичинецькій міській раді кажуть, що зараз Галинка проходить 2-ий цикл хіміотерапії. Попереду на неї чекає довге, складне та дороге лікування. Грошей на процедури у багатодітної сім’ї немає, тому рідні просять небайдужих не проходити повз їхньої біди і допомогти, хто скільки зможе.

Реквізити:

IBAN: UA323385450000026203000428778 – Ткачик Надія Миколаївна (мати)

Банківська карта: 5167 8032 2796 3266 (Ощадбанк)

Контакний номер: +380963892828 – Надія (мати)

Читайте також: У будинках майже нічого не вціліло: чортків’яни благають про матеріальну допомогу (Фото)

Exit mobile version