За годину з “клієнтом” платили 600 злотих: тернопільські правоохоронці викрили секс-індустрію (Відео)

Скріншот з відео Нацполіції Тернопільщини

Працівники міграційної поліції Тернопільщини допомогли викрити секс-індустрію. За годину з “ескортниці” отримували 600 злотих. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Незаконний бізнес організували 4 українців. 2 з них тимчасово мешкають в Польщі, а ще 2 – на Івано-Франківщині. Останні шукали дівчат на “високооплачувану роботу”.

Як заманювали дівчат

За словами керівника міграційної поліції Тернопільщини Олександра Буняка, підшуковували жінок за конкретними параметрами – вік до 30 – ти років, приємної зовнішності та з гарною фігурою. Спочатку дівчатам розповідали, що вони працюватимуть у сфері надання ескорт-послуг. Проте насправді робота полягала в іншому. Зголосилося працювати “ескортницями” на території Польщі жительки Франківщини, Хмельницького, Одеси та Запорізької області.

Виготовляли документи самі вербувальники. Вони займалися транспортом та забезпечували виїзд в сусідню область.

Як покарають “бізнесменів”

Викрили “бізнес” 27 червня. Під час проходження паспортного контролю виявили двох українок, яких намагалися вивезти до Польщі для робити в секс-індустрії.Потерпілих повернули додому. Викрили оперативники і самих вербувальників. У них провели обшуки, які здійснювалися під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Чоловікові та жінці, уродженцям Франківщини, оголосили підозру відповідно до ч. 2 ст. 149 ККУ. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
Двом іншим вербувальникам, які наразі перебувають в Польщі, заочно оголосили підозру згідно з тією ж статтею Кримінального кодексу. Прокуратура готує матеріали щодо проведення подальших заходів в рамках міжнародної правової допомоги, – зазначили у поліції.

Наразі триває слідство.

Читайте також: Перевозив десятки пачок наркотиків: у Тернополі зловили п’яного водія в комендантську годину

Exit mobile version