Марку “Ассоль вже не та…” погасили на виставці карикатур у Тернополі (Фото/Відео)

Сьогодні, 25 червня, у Тернополі відбулася Міжнародна виставка політичних та антивоєнних карикатур. На ній сталося спецпогашення марки “Ассоль вже не та…”, пише “Файне місто”.

Виставка відбулась в рамках Міжнародного конкурсу під відомим з початку війни гаслом «Русскій воєнний корабель, іди на***!». Її ініціатором була була тетяна Чичкалюк – віце-президентка Національної туристичної організації України.

Як повідомили організатори, захід мав за мету привернути додаткову увагу суспільства до проблематики війни та її наслідків через гумор, висміявши ворога та через сміх зміцнити засади патріотизму. Кожна карикатура по своєму висвітлює обличчя божевільного диктатора-параноїка, брехливість російської пропаганди та відсутність моральності у російських окупантів.

На виставці представили близько 150 робіт авторів із всіх куточків світу. Серед них були також роботи від представників Росії та Білорусії.

Під час заходу відбулося спецпогашення марки «Ассоль вже не та…». Виручені кошти з її продажі передадуть на потреби ЗСУ.

Читайте також: Гуманітарний хаб для переселенців та потребуючих запрацював у Тернополі: що роздаватимуть (Відео)

Exit mobile version